dimecres, 27 d’abril del 2016

Recicla cultura



Recicla cultura per Sant Jordi
Divendres passat, la vigília de Sant Jordi, davant de l’edifici de primària es van poder comprar llibres. A partir de la proposta de Recicla Cultura, una iniciativa que promou l’alfabetització de persones nouvingudes i que també ha fet seva la Fundació Educació Solidària de l’Escola Pia, la qual dóna suport a accions educatives en àrees necessitades perquè tothom pugui fer seu el dret a l’educació, a la nostra escola ja fa uns cursos demanem a les famílies que ens facin arribar llibres per vendre’ls el dia de Sant Jordi i, amb els diners obtinguts, recolzar els projectes d’aquestes entitats. En aquest sentit cal destacar l’ajuda desinteressada dels monitors del Mou-te que són els que s’encarreguen de la parada.
Enguany, tot i que per culpa de la pluja vam haver de desmuntar la parada abans de les 5 de la tarda, que és quan prevèiem més afluència de pares, es van vendre gairebé 200 llibres.
Esperem continuar participant en aquest projecte de cara als propers cursos i afegir el nostre gra de sorra en la millora de l’educació de les persones més desafavorides.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada