dilluns, 23 de maig del 2016

100.000 Gràcies






Ja fa 6 anys que el Bloc de la Teca de la mediateca està en marxa. Avui hem arribat a les 100.000 visites, n'estem molt contents! Gràcies a tots per llegir-nos!
Us volem regalar aquesta cançó de la Luthea Salom.
 Luthea Salom és una jove cantatnt i compositora de la banda sonora del film "Requisits per ser una persona normal" i Les seves cançons també sonen a la banda sonora de la sèrie de TV3 "Cites"


L'objectiu del bloc és ser una extensió virtual de la nostra mediateca/biblioteca i un centre de recursos per a tota la comunitat educativa (alumnes, mestres, personal no docent, famílies...). El bloc consta de diferents pàgines, moltes d'elles participatives (per exemple Els enigmesJo, tu, ell...Tots recomanem!autors a l'escola, que inclou bibliotasques d'animació a la lectura; Dijous poesia, recursos per potenciar la competència informacional dels alumnes amb bibliotasques creades per poder treballar a l'aula; també oferim pàgines com la de Novetats on fem visible el fons de la mediateca. D'altra banda, als dos laterals del bloc se situen diferents recursos escolars com  Paraigües de recursos, normes per a l'edició de treballs, Instagram, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada