divendres, 8 de juny del 2018

30 anys, 30 mirades

Aquesta setmana ha arribat a la mediateca, per gentilesa de la Tere Coma, el llibre 30 anys, 30 mirades. El llibre, on es recullen els 30 anys de vida del Consorci Besòs Tordera. Es tracta d'una obra que recull l'experiència de 30 persones (la xifra no és casual) que tenen algun vincle amb la conca i que expliquen com l'han vist evolucionar i com els agradaria que ho continués fent en el futur. Una d'aquestes 30 persones és la Marina Andreu, exalumna de l'escola que va centrar el seu treball de recerca ( Anàlisi de la qualitat del riu Congost), en el riu, i pel qual va obtenir el primer premi dins la categoria de Treballs de Recerca del I Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera. 
El llibre es va presentar el passat 1 de juny al Teatre Auditori de Llinars i la Tere, que no es va voler perdre l'acte perquè va ser la tutora del treball, va rebre de mans de la Marina un exemplar per a l'escola. 
Des de l'equip de mediatecaris agraïm l'obsequi a la Marina i a la Tere, les felicitem per la bona feina realitzada i us convidem a tots a consultar-lo i llegir-lo.
Finalment, pdeu vejre el vídeo que complementa el llibre. També hi surt la Marina!!!

-


Un altre llibre que també ens ha arribat, tot i que a la mediateca ja en tenim alguns exemplars, és Les cendres del silenci, d'en Lambert Botey i la Berta Ventura. Es tracta d'una obra que sentim molt propera perquè, a més del tema que tracta (s'hi explica, de manera novel·lada, els fets succeïts a Granollers des de l'inici del 1936 fins al dia del bombardeig que va patir la ciutat al 1938), la Berta és exalumna i filla i germana de mestres de l'escola. L'edita l'Alpina dins la col·lecció Marcòlic i ja van per la segona edició.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada