dilluns, 6 de maig del 2019

Un estiu ple d'aventures i llibres

Després de molts dies de treballar-hi avui hem muntat la cartellera d'estiu de la biblioteca. L'eslògan de la cartellera és: Un estiu d'aventures i llibres el van estar pensant entre totes les ajudantes de la biblioteca.
Per fer el decorat ens hem inspirat en el llibre de L'illa de la Paidonésia, (explorador de llibres de 4t)
sota el book truck hem deixat una caixa blava a on podeu escriure cartes a qualsevol dels protagonistes del llibre, o us podeu imaginar que sou dins la història i escriure una carta als pares, amics, polítics... explicant allò que vosaltres vulgueu.

Jo li he escrit a l'autor i il·lutrador del llibre:

De Pilar Jarque Bibliotecària de l'escola Pia de Granollers i un parell de coses més a la meva illa del replà del segon pis.

Per Oriol Canosa i Gabriel Salvadó,


Benvolguts amics he llegit el seu llibre i n'he quedat impressionada. Sincerament un relat divertit, imaginatiu i per uns segons molt realista.
M'encanta aquest petit país que heu creat. A on amb una bona organització, col·laboració, enginy i moltes maneres de fer les coses es pot arribar molt lluny.
Estic molt agraïda d'haver llegit el vostre llibre i així poder viure per uns moments a l'illa de la Paidonèsia


Pilar Jarque Bibliotecària de l'escola Pia de Granollers i un parell de coses més a la meva illa del replà del segon pis.


















2 comentaris:

  1. Ha quedat preciós el replà del 2n pis. Heu tingut feina però és molt bonic. Gràcies per fer que els alumnes estimin els llibres.

    ResponElimina
  2. Carme, moltes gràcies pel comentari, dóna froça a seguir publicant

    ResponElimina