dijous, 13 de juny del 2019

Fòrums Exploradors de llibres 2018/2019

Aquest curs hem fet una nova activitat per dinamitzar els fòrums, ha estat divertit, creatiu i artístic. A partir d'uns cubs de cartó els alumnes han pogut representar cada un dels llibres llegits. També hem aprofitat l'ocasió per parlar de la importància de la nostra biblioteca i de quines són les lectures amb les quals més gaudim. També hem pogut gaudir de la participació de les nostres ajudantes de biblioteca, de la vaca Margarida, la seva grangera i les reporteres. 
Moltes gràcies ajudantes!!!

Hem exposat els cubs a fora de la biblioteca.

Creiem que la clausura dels exploradors amb els fòrums és un moment molt important,es parla i es comenten els llibres llegits amb altres lectors o no lectors, i això ens permet veure les lectures des de punts de vista diferents, altres interpretacions, aspectes que se'ns havien escapat i que per a algú altre són rellevants... Per a nosaltres és molt important potenciar les converses al voltant dels llibres llegits i obrir nous mons als joves lectors.

Amb el fòrum dels exploradors volem trobar maneres d'obrir converses amb els nostres lectors, buscant així punts d'interès i donant sentit a les lectures proposades, també intentem millorar la seva expressió incorporant noves paraules al seu vocabulari, busquem connectar les històries dels llibres amb vivències pròpies i, sobretot, els escoltem i els deixem expressar lliurement les seves opinions sempre diferents sobre el mateix llibre perquè les contrastin, les respectin, les assumeixin (o no) i esdevinguin crítics.


Des de la biblioteca volem agrair tota la feina feta per les ajudantes de biblioteca.
Cliqueu a la imatge per veure les fotografies de CM



Cliqueu a la imatge per veure les fotografies de CI

Ajudantes de biblioteca



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada