dilluns, 9 de març del 2020

XVI Certamen de lectura en veu alta

El passat divendres 6 de març En Roc Morella, La Marta Duxans, la Paula Carmona, l'Aniol Fàbregas,en Quim Sala,la Ha linh i la Daniela Subías, han participat en els quarts de final del XVIè Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana.
L'esdeveniment ha tingut lloc a L'auditori de Bellavista, i ens ha permès passar un matí molt entranyable tot gaudint de les lectures en veu alta de tots els participants.
De la jornada ens quedem amb l'esforç, les ganes i el saber fer dels nostres participants, tant avui, el dia de l'esdeveniment, com durant els dies en què han esgarrapat estones per poder venir a la biblioteca i practicar la lectura en veu alta.

També estem molt contents ja que l'Aniol Fàbregas i en Quim Sala han guanyat els quarts de finals i l'11 de maig participaran a la semifinals al Caixaforum de Barcelona.
Creiem que aquest esdeveniment és engrescador tant per als alumnes, com també per als mestres i famílies, i des de la biblioteca seguirem llegint en veu alta.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada