Exposicions

Exposició de cómics a la mediateca. Novembre 2017
Exposició de llibres d'en Josep Gòrriz i en Pere Martí

Exposició de llibres recomanats per Glòria Gorchs, bibliotecària de la BRU


Exposició concurs fotografia matemàtica

Us convidem a visitar l'exposició de Fotografia Matemàtica promoguda pel departament de Matemàtiques de l'escola i que durant vàries setmanes estarà instal·lada a la mediateca. 

Es tracta d'un recull de les millors fotografies presentades al concurs pels alumnes d'ESO i Batxillerat. Els professors del departament ens comenten que "estem força contents de la participació perquè hem rebut un total de 81 obres i el nostre desig és continuar amb aquesta experiència els propers cursos". Concretament han participat 2 alumnes de primer d'ESO, 18 de segon, 23 de tercer, 10 de quart i una alumna de 2n de batxillerat. 

En Francesc Montasell, cap del departament, continua explicant-nos que "les tres millors fotografies, una per nivell, participaran en el Concurs de Fotografia Matemàtica de l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l'Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques)l". Les obres triades han estat les de la Mireia Paradell, de 1r d'ESO A; la Mònica Cruz, de 3r d'ESO C, i la Paula Fusté, de 2n de Batxillerat A)

Com que una bona "fotografia matemàtica" ha de combinar els aspectes més visuals o plàstics amb un títol evocador, l'exposició pot ser interessant per a tothom en general i, particularment, per a aquells que les matemàtiques no siguin el seu punt fort.  

D'altra banda, les fotografies també es poden consultar en format electrònic, tot i que
l'experiència estètica no és la mateixa.

Finalment, els alumnes de 1r d'ESO, tot i que la seva participació al concurs fotogràfic ha estat escassa,  sí que han estat molt enfeinats elaborant vídeos de contingut matemàtic per tal de participar en el VídeoMAT  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada