Exposicions

Exposició Itinerari 3r ESO.
PreFuture nano_Challenge nano (maig 2018)

L'Aina Vilar i la Carlota Garcia, en representació de tots els alumnes de 3r
ESO, ens expliquen el procés i la cloenda del seu primer itinerari d'aprenentatge
del 2018.
Aquest itinerari s'anomena PreFuture nano_Challenge nano, i tracta sobre el nostre punt de vista de la nanociència en un futur pròxim. Al llarg de 5 setmanes hem estat elaborant una sèrie de treballs per especialitzar-nos en els diferents apartats del món nano.
En voler involucrar la ciència en l'àmbit estudiantil, hem comptat amb l'ajut dels
centres d'investigació de la Universitat de Barcelona (UB).
Ells ens van plantejar un conjunt de reptes que al llarg d'aquest procés hem estat treballant per resoldre'ls.
Tots aquests treballs els podeu trobar repartits entre les diferents classes del voltant del claustre, 2n batxillerat i la mediateca.
Esperem haver complert els nostres objectius amb gran eficàcia i que els gaudiu

molt.

Exposició de cómics a la mediateca. Novembre 2017

Exposició de llibres d'en Josep Gòrriz i en Pere Martí

Exposició de llibres recomanats per Glòria Gorchs, bibliotecària de la BRU


Exposició concurs fotografia matemàtica

Us convidem a visitar l'exposició de Fotografia Matemàtica promoguda pel departament de Matemàtiques de l'escola i que durant vàries setmanes estarà instal·lada a la mediateca. 

Es tracta d'un recull de les millors fotografies presentades al concurs pels alumnes d'ESO i Batxillerat. Els professors del departament ens comenten que "estem força contents de la participació perquè hem rebut un total de 81 obres i el nostre desig és continuar amb aquesta experiència els propers cursos". Concretament han participat 2 alumnes de primer d'ESO, 18 de segon, 23 de tercer, 10 de quart i una alumna de 2n de batxillerat. 

En Francesc Montasell, cap del departament, continua explicant-nos que "les tres millors fotografies, una per nivell, participaran en el Concurs de Fotografia Matemàtica de l'ABEAM (Associació de Barcelona per a l'Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques)l". Les obres triades han estat les de la Mireia Paradell, de 1r d'ESO A; la Mònica Cruz, de 3r d'ESO C, i la Paula Fusté, de 2n de Batxillerat A)

Com que una bona "fotografia matemàtica" ha de combinar els aspectes més visuals o plàstics amb un títol evocador, l'exposició pot ser interessant per a tothom en general i, particularment, per a aquells que les matemàtiques no siguin el seu punt fort.  

D'altra banda, les fotografies també es poden consultar en format electrònic, tot i que
l'experiència estètica no és la mateixa.

Finalment, els alumnes de 1r d'ESO, tot i que la seva participació al concurs fotogràfic ha estat escassa,  sí que han estat molt enfeinats elaborant vídeos de contingut matemàtic per tal de participar en el VídeoMAT  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada