dimarts, 22 de juny del 2021

Entrega de Premis Pilarín Bayés

01 / 06 / 2021

Dimarts dia 1 de juny la Pilar Jarque i nosaltres ( l’Elsa Jané, la Vinyet Samon i la Marta Salas ) vam anar al museu MNAC de Barcelona. Vam anar a recollir el premi literari de Premis Pilarín Bayés que l’Elsa havia guanyat a la categoria de cicle superior. Nosaltres, la Vinyet i la Marta vam anar perquè havíem participat. Allà ens vam trobar amb la família de l’Elsa. Vam anar en cotxe i vam tornar en tren.

Un cop allà ens va sorprendre l’arquitectura del museu, molt espectacular. L’acte es va fer a la sala de la cúpula on l’Elsa va gravar el conte premiat, en faran un podcast. Aquesta gravació la va fer una unitat mòbil de Catalunya Ràdio. Vam tenir la sort de que en aquell moment va arribar la Marina, una periodista de Catalunya Ràdio. Va fer una entrevista en directe a l’Elsa. 










Entrevista a Elsa Jané (minut 37)

Un cop acabada l'entrevista, com a premi ens van fer l'entrega de llibres, tant a l’Elsa com a nosaltres i a l’escola. Un dels llibres són els relats guanyadors il·lustrats per a Pilarín Bayés.

Abans d’anar a l’estació per tornar cap a l’escola vam anar de visitar a la biblioteca de l’escola i institut Joan Pelegrí, on la Cristina, la bibliotecària, ens va explicar el seu funcionament i ens va deixar fullejar algun dels seus llibres.

El MNAC ens van agradar molt, així que va ser un matí ben aprofitat. Ens ho vam passar molt bé !! 

A totes tres ens ha agradat molt concursar-hi, ens agradaria que l'escola hi seguis participant i us animem a escriure.


Podcast:  Les motxilles no tenen sentiments (us el podeu descarregar i escoltar)

Cliqueu a l'imatge per veure més fotografies

Tambés us fem arribar el link dels Podcast dels Contes del Confinament. En breu, els trobareu penjats a la plataforma de Catalunya Ràdio però ja els podeu escoltar a l’Ivoox de Solidaritat Sant Joan de Déu:


Tots els podcats

 

 

Esperem de tot cor que us agradin i que estigueu a temps de compartir-los amb infants, famílies i amics de l’escola. Les vacances són un bon moment i una bona excusa per escoltar-los i gaudir-los!

 

Aprofitem així mateix, per compartir amb vosaltres un petit resum de l’acte de gravació i lliurament dels Premis que hem preparat per vosaltres.

  

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada