dimecres, 8 de maig del 2013

Formació a l'escola Orlandai, amb la Mariona Trabal

El dissabte 4 de maig, alguns dels membres de l'equip de mediateca vam estar a l'escola Orlandai, de Barcelona, a la darrera sessió presencial del pla de treball de bibliomèdia per al curs 2012-2013.
Ja sabeu que bibliomèdia és un àmbit de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya que treballa per al foment i promoció de les biblioteques escolars. Bibliomèdia, entre altres activitats, per al curs 2012-2013 va proposar un pla de treball al qual els bibliotecaris de l'escola ens vam apuntar, ja que el seu contingut (coneixement d'eines 2.0 per a la promoció i difusió de la biblioteca de centre) ens va semblar molt interessant i perquè formem part del col·lectiu de bibliomèdia.
La trobada del dia 4, doncs, va consistir en la darrera sessió del pla de treball i va tenir lloc en un marc immillorable:  la biblioteca Marta Mata de l'escola Orlandai, al front de la qual hi ha una magnífica mestra i bibliotecària: la Mariona Trabal.
La segona part de la sessió va anar a càrrec de la Montse Batallé, també mestra i bibliotecària, però d'una altra escola: La Farigola de Vallcarca, on també hi ha una biblioteca escolar que val la pena conèixer. Precisament el dia 4 la Montse va ensenyar-nos la biblioteca digital del seu centre.
Tot i fer-se en dissabte i, per tant, fora de la jornada laboral, activitats, trobades i formacions com la del dissabte 4 de maig serveixen per millorar la nostra tasca professional i estar en contacte amb mestres i bibliotecaris compromesos i grans professionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada