diumenge, 5 de febrer del 2017

AUTORS A L'ESCOLA

AUTORS A L'ESCOLA
Quina sort, l'escola s'omple de lletres, paraules i històries: a principis de març arrenca la presència dels autors pels passadissos de l'escola, els quals s'encarregaran d'explicar-nos els llibres que hem llegit.


En Pep Molist, vindrà el dimecres 5 d'abril. Per visitar-nos agafarà un globus i aprofitarà el desplaçament per captar tots els moments feliços que es trobi al llarg del recorregut. I és que en Pep té moltes ganes de visitar els alumnes de 5è i que li expliqueu els vostres moments feliços.

El 7 de març vindrà, tot fent camí des de Vilafranca i sobre una gran tortuga, el nostre gran amic Pere Martí, el qual ja fa 11 anys que ens visita. Sabem que és una persona sensible, amant de la literatura dels animals i de la natura i també sabem que té moltes ganes de retrobar-se amb les mestres de 2n, les seves fans incondicionals, i amb els nostres grans lectors de La Tortuga d'en Hans.
 Més endavant, el 30 de març, ens visitarà la Marcy Rudo, una dona intrèpida i valenta i que m'ha explicat que vindrà nedant Congost amunt! Alumnes de 6è prepareu-vos: estareu encantats de conèixer una escriptora tan i tan GRAN i que transmet energia positiva i de la bona!!!    

Ja a l'abril, el 20, i amagat entre mascotes, ens vindrà a conèixer en Rubèn Montañá. Serà el primer cop que ens visita: quina emoció!!! Ja us avanço que és un escriptor jove i que sap fer un munt de coses com escriure, dibuixar, teatre... I em sembla que ens té preparada una bona sorpresa! Alumnes de 3r, ja us podeu preparar!!!
I seguim que no s'ha acabat el 25, vindrà en Ricardo Alcántara amb el seu pas pausat. En Ricardo és una persona entranyable, engrescadora i un gran amant de les paraules i la vida. Parlar amb ella t'omple de pau . Li encanta escriure, explicar històries als nens i cada curs que ha vingut hem après coses noves.


I ja per acabar, al mes de maig i per els alumnes de 1r de primària ens vindrà a visitar l'il·lustrador Kim Queralt, que ja va estar entre nosaltres al cafè literari del 1r trimeste, en Kim és un il·lustrador i artista polifacètic i es dedica al món dels superherois i estem convençuts que vindrà acompanyat d'un munt de superherois.

Ja ho veieu, quina sort comptar amb la visita de tant escriptors: un autèntic privilegi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada