dilluns, 19 de juny del 2017

Música amb causa

"Cançons de llibertat" és la versió d'un popular tema de Bob Marley que han fet diversos músics catalans en suport de la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum, que lluita per millorar les condicions de vida dels refugiats. Comença Natxo Tarrés i, a poc a poc, s'hi sumen veus i instrumentistes, enregistrats en diferents indrets de Catalunya.
El videoclip, anomenat "Música amb causa", és el projecte de final de curs dels alumnes de l'Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, l'EMAV. Els artistes que hi participen són Natxo Tarrés, Judit Neddermann, Alba Marbà, The Sey Sisters, Cor Geriona, Dídac Fernández, Carles Ratera, Ricard Puigdomènech, Topata (Òscar Ribera), Clàudia García-Albea, Ramon Franch, Nil Mujal i Miquel Rojo.
"Cançons de llibertat" és la versió de la cançó "Redemption Song", de Bob Marley, adaptada al català per "Natxo Tarrés & The Wireless". Les imatges del camp de refugiats han estat gravades per Oriol Barri a Vassilikà, a Grècia. El vídeo es va penjar a YouTube el 31 de maig del 2017.


Font: CCMA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada