dimarts, 19 de setembre del 2017

Bibiotecaris visiten biblioteques


El dilluns 18 d'octubre una quarantena de bibliotecaris polonesos ha visitat la mediateca de l'escola. La visita ha estat gràcies a l'Esteve Ribalta, el  qual va parlar de la nostra biblioteca a la Kasia, l'organitzadora del viatge. 
Aquests bibliotecaris estan fent un viatge per Catalunya per aprendre com funcionen les biblioteques del nostre país i poder fer una comparació amb les de Polònia.
A més de la nostra mediateca/biblioteca també han visitat:
- Biblioteca Nacional de Catalunya.
- Biblioteca de la facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona
- Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona
- Biblioteca Carles Rahola de Girona.
En el nostre cas, la visita ha estat molt interessant: nosaltres els hi hem explicat com es treballa a la nostra biblioteca, els hi hem fet una petita introducció i després, a partir del Bloc de La teca de la mediateca, els hi hem anat explicant les diferents activitats que duem a terme, tant a primària com a secundària; ells, per la seva banda, ens han explicat la seva, de manera de treballar. Un aspecte que, per exemple, m'ha agradat molt és que, per llei, totes les escoles de Polònia han de tenir una biblioteca.
Com a agraïment ens han regalat dues capses de bombons, unes postals i algun recull de treballs dels seus alumnes. Per cert, el dia del cafè literari ens menjarem els bombons.
Esperem seguir mantenint el contacte amb aquests bibliotecaris, ja que de segur podrem compartir experiències que ens enriqueixin i ens ajudin a millorar en la nostra tasca diària. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada