dimarts, 17 d’abril del 2018

Comunicat de premsa Champions books

Avui a les 12 de la nit s'ha fet un comunicat de premsa urgent a la Redacció del nostre DIARI sobre el gran conscurs dels Exploradors de llibres de la Champions books

Regles del joc:
La Champions books és  pels alumnes de CS participar de la lectura de 5 llibres per curs, els mateixos llibres per a tots els grups participants.  La participació en La lliga dels llibres és col·lectiva, cada equip classe ha de llegir els 5 llibres proposats Cada participant pot llegir tants llibres com vulgui i per participar a les eliminatòries com a mínim n'han d'haver llegit 2. Quants més llibres hagin cada grup classe, més possibilitats d'arribar a la final. Després de llegir els llibres, cada participant ha de preparar preguntes sobre els llibres, que aniran dirigides als grups amb els quals competiran. És important que el màxim d'alumnes llegeixin el màxim de llibres.
La champions books s'estructura en una semifinal i una final entre els grups-classe. A la semifinal es faran les preguntes proposades pels participants. Les preguntes de la final seran algunes dels participants i altres el·laborades per l'àrbitra/biblioteà
ria i les mateixes pels dos grups. Per Sant Jordi es farà la final i la classe guanyadora i la semifinalista tindran un premi grupal.

Jugadors:
Tots aquells nens i nenes que vulguin gaudir llegint i descobrir noves aventures
Han d'acceptar les decisions de l'àrbitre/bibliotecari i les regles de joc.
Els participants de la Champions books han de tenir fairplay

Àrbitra/Bibliotecària:
ESPORT/LECTOR:
1 En les competicions lectoesportives, persona encarregada d'interpretar les regles del joc, de sancionar els jugadors que les transgredeixen i, en els casos dubtosos, de decidir el guanyador i el perdedor. 
2. La seva feina consta en llegir-se tots els llibres dels exploradors 
3. Cuidar als seus participants fent els préstec i la devolució dels llibres de la forma més engrescadora i eficient possible. 
4. Recepcionar les preguntes fetes pels seus participants 
5. Escollir i revisar les preguntes fetes 
6. Portar a terme les finals i semifinals del concurs. 
7. Aprendre dels seus lectors 
8. Gaudir i fer gaudir d'aquesta activitat a l'alumnat i mestres de l'escola.

Gràcies per la bona participació.
BONA LECTURA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada