divendres, 27 de març del 2020

SOLIDARITAT

Des de la biblioteca durant aquest curs hem fet una exposició amb el títol: La força dels valors. (cliqueu i els podreu veure tots) Els valors són: Alegria, amistat, creativitat, curositat, esforç, generositat, igualtat, llibertat, justícia i solidaritat. Valors que durant aquests dies de confinament ens donen un gran suport a tots nosaltres.

Només ens quedava per descobrir l´últim plafó. Aquest valor el volíem fer conicidir amb la Fira de la Solidaritat que cada curs celebrem a l'escola. Com que ja teníem l'enigma pensat ho hem fet virtualment

Els encertants són: Yago Riu, Iman Louah, Júlia, Barrero, Vinyet Samon, Biel Serrat, Esteve Rodríguez, Ian Gasco, Laia Zamora, Albert Corominas, Ariadna Prat, Estel Valderey, Marta Sánchez i Clàudia Garcia.


L'exposició consta de 10 làmines, ideades i dibuixades per l'il·lustrador Francesc Rovira a on cada una d'elles parla d'un valor diferent. A les làmines hi ha un dibuix, la definició del valor i una cita d'algun personatge de renom.

Les comissàries de l'exposició són les ajudants de biblioteca.

Des de la biblioteca hem treballat els diferents valors a partir de diferents lectures, pel·lícules, imatges o paraules. Al principi de l'exposició totes les làmines estaraven ocultes.

A partir de les lectures o de les xerrades que fem els dimecres a les 11.30 a la biblioteca, #Clublectorexpress, parlem, debatem sobre la lectura feta i llavors creem els diferents enigmes, aquest els fem arribar a CM i CS. Qui encerta l'enigma és el que descobreix el valor ocult. Un cop descobert el poden portar a la classe i ensenyar-lo als seus companys i compartir-los a les altres classes, finalment el plafó ha de retornar a la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada