dissabte, 30 d’octubre del 2021

Capgirat

1.Aviat capgirarem la cartellera de la nostra #bibliotecaescolar. Avui plou, però no plou com sempre, les gotes s'enfilen de baix cap a dalt, tot està descol·locat, però la vida segueix. La Caliua, la Carmen, l'àvia d'en pau, la Yoko... tots han desaparegut, o no?

Potser el món s'ha capgirat!
Provem de canviar el punt de mira. Potser llavors no està pas tot tan fora de lloc.
Capgirat és un àlbum il·lustrat que vulguis o no et fa pensar amb el conegut matemàtic/artista Maurits Cornelius Esther @bindi.books @cinta_vidal @albadalmauviure @epiagranollers

2.Tot capgirat a la cartellera de la #bibliotecaescolar. Avui plou, però no plou com sempre, les gotes s'enfilen de dalt cap a baix, tot està descol·locat, però la vida segueix. La Caliua, la Carmen, l'àvia d'en pau, la Yoko... tots han desaparegut, o no?

Potser el món s'ha capgirat!
Provem de canviar el punt de mira. Potser llavors no està pas tot tan fora de lloc.
Capgirat és un àlbum il·lustrat que vulguis o no et fa pensar amb el conegut matemàtic/artista Maurits Cornelius Esther @bindi.books @cinta_vidal @albadalmauviure @epiagranollers@revistaclij @marcalabart.lij

3.Acció, reacció. Lectura, emoció. #bibliotecaescolar, aula. Passió, lectura. @epiagranollers@imma.cuns 😉Bona castanyada.


Cliqueu a la fotografia per veure tot l'àlbum
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada