dijous, 25 de gener del 2024

Cartellera literària 2n trimestre. Cuidar.

Trimestralment, des de la biblioteca de l'escola i amb les ajudants de biblioteca fem la cartellera literària. Aquest 2n trimestre la dediquem al concurs de contes escrits per a nens i nenes de la Pilarín Bayés. Alguns alumnes de la nostra escola hi participen.

Que hi trobareu a la cartellera:


  1. Mural amb els autoretrats dels alumnes de CM i CS. Les ajudants han dibuixat unes targetes grans amb el lema "CUIDAR". Aquests targetons els hem repartit a les classes de CM i CS i els alumnes han dibuixat el seu autoretrat.

Un cop fets els autoretrats els hem agrupat per cursos i els hem penjat al replà del tercer pis formant un gran mural. 

  1. També hem creat un joc per incentivar l'escriptura. Es tracta de fer 3 racons: Emocions, personatges i escenaris. A cada un d'aquests racons les ajudants de biblioteca han dibuixat diferents personatges, emocions i escenaris en les diferents cares dels cubs. L'objectiu d'aquest joc és incentivar als alumnes a escriure petits relats. Escollir els personatge , escenari o emoció que més els agradi. A partir d’aquests tres element ja poden començar a imaginar i escriure com serà el seu relat,

  2. Oferim també alguns contes en que si els mestres volen ens els poden demanar a la biblioteca i llegir en veu alta al seus alumnes.


Esperem que en gaudiu!



















 






 

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada