divendres, 10 de desembre del 2010

Esmorzars i cafès literaris


Des de la biblioteca i la mediateca de l'escola ampliem el ventall gastronòmic de les propostes literàries. A més dels esmorzars literaris, aviat podrem degustar els cafès literaris.

Anem a pams!

Esmorzars literaris per a professors:
El dijous 2 de desembre vam organitzar el darrer esmorzar literari de l'any 2010 per als professors del carrer Guaiaquil. Els llibres que es van recomanar van ser els següents:
- Olive Kitteridge. Elisabeth Strout
- La casa del propòsit especial. John Boyne
- Va de mestres. Juli Palou. Jaume Cela
- Màrmara i Orient i Occident. Mª de la Pau Janer

Esmorzar literari per a alumnes:
El dijous 16 de desembre acollirem per segona ocasió l'esmorzar literari dels alumnes de batxillerat. Esperem que vagi tan bé com el primer.

Cafè literari:
Es tracta de la darrera proposta culinàrio-literària que proposem des de la biblioteca i la mediateca de l'escola. Està adreçada als pares i mares de l'escola, amb l'objectiu que, tot parlant de llibres i literatura, coneguin i emprin la biblioteca i la mediateca.
Tenim previstos 3 cafès literaris al llarg del curs. El primer tindrà lloc el divendres 17 de desembre, de les 15.30 a les 16.30, mentre que els altres dos es faran al març i al juny. Per al cafè literari de la setmana vinent hem preparat tot de llibres fantàstics de diferents edats per recamanar amb una seguretat total que agradaran a qui els llegeixi.

Bon profit!