diumenge, 15 de gener del 2017

Gràcies Rosa, benvinguda Marina i Teresa


Els integrants de l'equip de mediatecaris hem tornat tristos de les vacances de Nadal perquè la Rosa Menendez, la bibliotecària que durant els darrers cursos s'ha encarregat de la biblioteca totes les tardes de les 5 fins a les 7, s'ha jubilat. Com a mediatecaris volem agrair a la Rosa la seva feina durant tots aquest anys. Rosa quantes coses que ens has ensenyat!!!  Sempre ens deies que nosaltres som joves, amb energia, creatius, grans amants de la lectura i que ocupàvem poc espai, però Rosa, nosaltres pensem que el que ens agradaria és ser com tu d'intel·ligent, positiva, crítica, gran lectora (usuària VIP de la nostra mediateca) i, sobretot, ocupar tot el lloc que tu ocupes. Ens deixes a les trinxeres, però no patim perquè també ens has deixat un munt de munició per seguir tirant endavant.
Rosa, esperem que aquesta nova etapa que estrenes la gaudeixis plenament i que, tal com indica l'origen etimològic de jubilació, cridis d'alegria amb la motxilla plena de tot allò positiu que t'emportes dels anys treballats. 
Afortunadament, la tristesa per la marxa de la Rosa es va transformant en alegria perquè ja comptem amb dues noves companyes, la Marina Garriga i la Teresa Garcia, que seran la seva substituta a la biblioteca (també de 5 a 7 de la tarda) i a les que, tots els integrants de l'equip de mediateca, els  hi donem la més sincera benvinguda. 
Equip de mediatecaris


Marina Garriga

1 comentari:

  1. Rosa: moltes i grans tasques fetes al llarg d'aquests anys, que de ben segur, han deixat, la teva emprempta!!!
    Gràcies i a disfrutar d'aquesta nova etapa!!!

    ResponElimina