dimarts, 18 d’abril del 2017

La botiga de les mascotes extraordinàries

A mi sempre m'hagués agradat tenir una mascota, igual que en Pol, però a casa ja érem 5 germans i els meus pares i no hi havia lloc per a ningú més. Aquest curs després d'haver-me llegit el llibre de La botiga de mascotes extraordinàries vaig decidir que jo volia ser com en Pol i que m'agradaria molt tenir una mascota. Ho havia d'aconseguir!. Ara a casa hi ha espai per a una mascota i molt més.

Vaig començar a traçar un pla per aquestes vacances de Setmana Santa:

1. En Pol em va dir que em poses en contacte amb el Sr. K enviant-li una carta

2. Em va respondre dient que si volia una mascota, havia d'anar al Monasterio de Piedra durant aquests dies de Setmana Santa i passar tres proves:

2.1 Endevinar perquè el lloc a on m'allotjava es diu Monasterio de Piedra. (El monestir està al costat del riu Piedra)
Ho vaig aconseguir! 
2.2 Al costat del monestir hi havia un bosc i l'havia de recórrer en menys de 2 hores. Tot pujant pel costat de 2 grans cascades, baixar a dins d'una gruta, passar per sota una cascada i pescar una truita.
També ho vaig aconseguir!
2.3 Havia de veure volar 3 àguiles i enviar-li les fotografies ho vaig aconseguir tot i que per fotografiar les àguiles vaig haver de fer una bicicletada de 6 hores, passant per grans esplanades, turons, canyons i trialeres.
Ho vaig aconseguir!

3. Després de passar les tres proves el SR. K i en Pol em van dir que les havia superat i que quan arribés a casa em trobaria una mona en forma de mascota asseguda al sofà de casa.


I quan vaig arribar a casa ja us podeu imaginar quina sorpresa. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada