divendres, 29 de març del 2019

XV Certamen de lectura en veu alta

Durant el mes de març d'aquest curs 2018-2019, els alumnes Marwa Benali (6è de primària), Júlia Oller (6è de primària), Carlotta Infante (4t de primària) i Carles Torrent (1r D'ESO) han participat en els quarts de final del XVè Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana.
Les eliminatòries han tingut lloc en dos espais diferents: a l'Escola del Bosc, de Mollet, i a l'Auditori Teatre Can Palots, de Canovelles.
Com a escola estem molt contents del nivell mostrat pels nostres alumnes, ja que tots quatre ho han fet de manera excel·lent, però és que a més, dos d'ells han superat l'eliminatòria i han passat a la següent fase. Concretament, la Marwa Benali ha guanyat en la categoria de Timoner i la Carlotta Infante en la de Grumets vermells.
El camí que han emprès la Marwa, la Júlia, la Cartotta i en Carles ha sigut divertit, emocionant i realitzat amb molt d'esforç, però també amb alegria, i plegats hem aconseguit avançar i omplir les motxilles amb divertides estones de lectura de tota mena, amb paraules curioses, d'altres de noves, amb diàlegs compartits i un munt de somriures.
Durant el trajecte ens han donat força els companys, les famílies i els mestres.
També volem agrair especialment la participació dels alumnes de 3r de Primària musical en la dinamització de l'acte de quarts de final.
I nosaltres seguirem practicant la lectura en veu alta amb la Marwa i la Carlotta de cara a les semifinals, que tindran lloc durant l'abril.
Us en mantindrem informats!!!


Ens plau fer-vos arribar l'article que he publicat al web del SE sobre l'acte de Quarts de final del Certamen de Lectura.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada