dimecres, 5 de juny del 2019

Final del XV Certamen de lectura en veu alta


Dimarts 4 de juny vam tenir la sort de poder acompanyar a la Marwa a la final de XV Certamen de lectura en veu alta, també van venir la mare i germà de la Marwa, la nostra mestra Mònica Balllester i la Pilar Jarque, bibliotecària de l'escola.

Va ser un dia molt diferent, especial i molt divertit. El certamen es va celebrar al TNC de Barcelona. Vam marxar ben d'hora de l'escola, hi vam anar amb tren, un cop a la parada del Clot vam haver d'agafar un Metro fins a Glòries i amb pocs minuts caminant ja vam arribar a lloc.
La Marwa va anar amb els altres participants a preparar-se per entrar a l'escenari i nosaltres vam seure a l'auditori. Estava tothom molt emocionat i ens va agradar molt escoltar com de bé llegien tots els participants. Vam quedar meravellats i emmudits quan l'Arense, de 13 anys, cec i parcialment sord ens va fer una lectura del llibre Cada gra de raïm de Manuel Ballart, ens ha fet veure que amb l'esforç i ganes de fer allò que un desitja sempre es pot aconseguir i com va dir ell mateix: "amb les noves tecnologies m'he adonat que tot és possible".
També pensem que tots els participants van tenir un gran coratge de llegir davant d'un auditori ple de gom a gom (aproximadament 900 persones).
Mentre els jurats deliberaven de qui era el guanyador hi va haver l'actuació el mag Joaquín Matas.
La Marwa està molt i molt contenta d'haver pogut participar en aquest concurs i vol agrair l'acompanyament per part dels seus companys, família i professorat de l'escola.


Podeu escoltar la lectura de l'Arense i la Marwa al següent link
Final del XV Certamen de lectura en veu alta
Arense minut 43´
Marwa minut 1:45´

Cliqueu a la imatge per veure totes les fotografies


Pol Sabaté, Pau Floreta, Eduard Borrel, Yue Sun, Paula Lancharro, Irene Nuñez, Marwa Benali i Pilar Jarque

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada