dimecres, 2 de febrer del 2022

NeuroArt. Art i ciència: una finestra al cervell

NeuroArtArt i Ciència: Una finestra al cervell. 

Aquest projecte  l’organitza la Universitat de Barcelona, a través de l’Institut de Neurociències i la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) i neix amb la voluntat d'enfortir llaços entre ciència i art.

Amb aquesta idea, els alumnes de 3r d'ESO de la nostra escola han treballat conceptes de Neurociències a través de la creació d'obres artístiques variades (escultures, vídeos, obres de teatre, etc.).

Els professors de ciències naturals, Teresa Coma, M. Dolors Boleda i Àngel Rubio han impulsat la participació al concurs. Els alumnes de 3r d'ESO han estat els que han treballat i presentat les diferents obres, un total de  26.
Els alumnes   de l'optativa de Visual i plàstica de 4t, han fet tota l'escenografia de l'exposició amb l'acompanyament de l'Ermisenda Soy, la seva professora. La exposició ha estat una idea de Pilar Jarque, inspirant-se amb el llibre Perfils de la Ciència de la Universitat de València.
L'exposició es troba a la mediateca de l'escola. Podeu venir a visitar-la fins divendres 11 de febrer.
Ha estat un treball en equip que ens ha portat a bon port! Tots els participants n'hem gaudit mentre hem anat navegant entre neurones, pinzells i llibres.
Volem agrair la col·laboració de tots els nostres companys de l'escola en aquest petit creuer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada