dilluns, 11 de març del 2024

Certamen de Lectura en veu alta

Aquest passat 8 de març l'Arnau, la Ona, la Salomé, la Iona, l'Elsa, la Marta i la Júlia han participat a la semifinal del Certamen de Lectura en Veu Alta organitzat per Enciclopèdia Catalana.

L'esdeveniment ha tingut lloc a l'auditori del barri Bellavista i ens ha permès passar un matí molt entranyable gaudint de les lectures en veu alta de tots els participants.
De la jornada ens quedem amb l'esforç, les ganes i el saber fer dels nostres participants, tant avui, el dia de l'esdeveniment, com durant els dies en què han esgarrapat estones de classe i de pati per poder venir a la biblioteca i practicar la lectura en veu alta.
També estem molt contents ja que la Salomé i la Iona han guanyat la semifinal i el mes de maig  participaran a la final territorial.
Creiem que aquest esdeveniment és engrescador tant per als alumnes com també per als mestres i famílies, i des de la biblioteca us encoratgem a gaudir de la lectura en veu alta.
També volem agrair als alumnes i mestres de primària musical que van venir a tocar tres peces musicals mentre el jurat deliberava.

Cliqueu per veure més fotografies


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada